Change font size
It is currently Fri Jul 30, 2010 10:15 am

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 13 posts ]
Author Message
 Post subject: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 3:50 pm 
Jr. Member
Jr. Member

mehmet çiçek'in üyeliğinin silinmesini oylayalım...
aslında küfürlü konuşan biri değil...
zazax e destek vermesinden dolayı silinmişse zazax in üyeliği neden silinmedi. bu haksızlık olmuyormu çiçeğe...
üyeliğinin tekrar değerlendirilmesini oylayalım....
ne dersiniz forumdaşlar

Profile  

Post subject: Ynt: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 5:34 pm 
Administrator
Administrator

Cevap: Temiz bir forum için.

Bu kişi zaten buradan istifa edip başka bir foruma girdiğini orada beyan etmişti.

Buradaki son iletileri ise bir sitenin reklamı ile foruma yakışmayan konuşmalardan başka bir şey değildi.

Bu tarzı seviyorsanız kendisine ulaşabileceğiniz diğer forum'un adresini de biliyorsunuzdur.

Zazax'ı hatırlattığınız için teşekkürler. Onun durumu da bu arkadaşla aynı şekilde düzeltildi.

Profile  

Post subject: Re: Ynt: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 2:10 pm 
Jr. Member
Jr. Member

composer wrote on Mon, 28 August 2006 16:34

Bu kişi zaten buradan istifa edip başka bir foruma girdiğini orada beyan etmişti.

Buradaki son iletileri ise bir sitenin reklamı ile foruma yakışmayan konuşmalardan başka bir şey değildi.

Bu tarzı seviyorsanız kendisine ulaşabileceğiniz diğer forum'un adresini de biliyorsunuzdur.

Zazax'ı hatırlattığınız için teşekkürler. Onun durumu da bu arkadaşla aynı şekilde düzeltildi.

sayın composer burasının tapulu malınız yada babanızın özel mülkiyetii yada hiç olmazsa dingonun ahırı olduğunu bilmiyordum mehmet ciceği görmek için bizi başka siteye davet etmenizi anlıyorumm ancak mehmet cicek'ten rahatsızsız olan sizsiniz o halde burayı terk etmesi gereken biri varsa o da sizsiniz..
biz mehme cicekten raha sız değiliz siz rahatsız iseniz buyrun başka sitelere ayıp bir tek demokratik oylama istedik bize söylediklerine bak . yazık kimsin nesin bilmiyorum ama aklını kullanamayan biri olduğun belli..
isterseniz yargısız infazla benide forumdan atabilirsin

Profile  

Post subject: Ynt: Re: Ynt: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:43 pm 
Administrator
Administrator

İhdelkuber19 kullanıcısı, Çrş, 30 Ağustos 2006 23:10 tarihinde yazmıştı:

sayın composer burasının tapulu malınız yada babanızın özel mülkiyetii yada hiç olmazsa dingonun ahırı olduğunu bilmiyordum mehmet ciceği görmek için bizi başka siteye davet etmenizi anlıyorumm ancak mehmet cicek'ten rahatsızsız olan sizsiniz o halde burayı terk etmesi gereken biri varsa o da sizsiniz..
biz mehme cicekten raha sız değiliz siz rahatsız iseniz buyrun başka sitelere ayıp bir tek demokratik oylama istedik bize söylediklerine bak . yazık kimsin nesin bilmiyorum ama aklını kullanamayan biri olduğun belli..

"Biz" diye konuşurken kimi temsil ettiğinizi bilmiyorum.

Burada Forumdaki diğer kullanıcıların Temiz, düzgün yazılar görmesi ve yalnız bu foruma değil, gerçek bir foruma yakışan bir hitap tarzı ile konuşmaları için bu çabayı gösteriyoruz.

Demokrasi ve Özgürlük ondan ne anladığınıza bağlıdır.

Başkalarını rahatsız edecak ve başkalarının terbiyesinden istifade ederek ağzına geleni yazacak olanların burada işi yok. Bunu biliyorum. (sizin şahsen rahatsız olmamanız değil, Genelgeçer değer yargılarından bahsediyorum)

Ben burada oldukça da bu ilkeleri tavizsiz uygulamağa kararlıyım.

Azledilmedikçe hiç bir yere gitmeğe niyetim de yok. Üstlendiğim görevi (ortalama bir üyenin rahatı ve kendini ifade edebilmesi) yapmağa niyetliyim. Görevimi yaparken neyi nasıl yapacağım konusunda kararı insiyatif kullanarak veriyorum.

Buradaki çaba; herkesin Terbiye dahilinde, birbirini rahatsız etmeden yazabilmesi yoksa bu forumun daha önceki alabildiğine serbestinden yararlanan ve su-i istimal eden üç beş kişinin burada istedikleri gibi at koşturmaları değil.

"isterseniz yargısız infazla benide forumdan atabilirsin" demişsiniz... Genelgeçer kurallara uyan herkes burada istediği kadar kalabilir. Terbiye dahilinde istediği fikri savunabilir.

Buradan kendi kendini attırmak isteyenler ne yapar peki? Onun için Çöp/Trash bölümüne bakacaksınız. Böylece bir fikiriniz olabilir.

Kimseye ne yazma kısıtlaması cezası vermek ne de atmak hem hoş değil hem de çok üzücü. Çünkü, kendiniz ile göreviniz arasında vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bu atma ve uyarma işini zevk alarak yapan ya da bunu yaptığı için böbürlenen ya da boyunun uzadığını / rütbe aldığını sanan biri varsa psikolojisinden şüphe ederim.

Forum tekrar eden bazı davranışlar yüzünden artık özgürlük düzeyini aşmış anarşi düzeyine ilerlemekteydi. Bazı yerlerde "Küfürbazlar Forumu" diye nitelendirilmeğe başlamıştı. Üyeler yazı yazamaz hale gelmişti ve yazmak da istemiyorlardı. Buna sebep olanlar da sözkonusu davranışları sürekli yapanlardı. Ve Tabii ki şu andaki durumdan da onlar mes'uldür. Çünkü ortamı bu koşula zorladılar.

Ahlaka aykırı olmadıkça, kişisel sataşma yapmadıkça, Terbiye sınırını zorlamadıkça ve su-i istimal etmedikçe (kısacası belli bir seviyeyi korudukça) herkes dilediği gibi yazabilir ve hiç bir zorlukla karşılaşmaz. Zaten çaba, herkesin rahatı içindir.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

//Yazım hatası giderildi.

Profile  

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 4:26 pm 
Jr. Member
Jr. Member

İhdelkuber19 wrote on Wed, 30 August 2006 13:10

composer wrote on Mon, 28 August 2006 16:34

Selam İhdelkuber19,

Yukarıda söylediklerinizin TAMAMINA SONUNA KADAR KATILIYORUM. Mehmetçiçeğin üyeliğinin sonlandırılması tamamen keyfidir ve Mehmetçiçek kendileri gibi olmadığı için komik bahaneler bularak üyeliğini sonlandırdılar.

Neymiş efendim, Mehmetçiçek Zaza'ya çanak tutuyormuş Very Happy
Ya da site reklamı yapıyormuş. Very Happy

Bu yaptıkları ne müslümana yakışır ne de insan olana.

Farklı düşünen bir forum üyesine bile tahammül edemeyen bu insanlar bundan sonra, TC'deki demokrasiyi ya da fikir özgürlüğünü eleştirecek yüzü nereden bulacaklar ?

Profile  

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 3:34 pm 
Full Member
Full Member

Selam Composer,

Forumda munafiklarin cirit attigi, asagilamalarin, kufurlerin bini bir para oldugu bir zamanda artik bu forum duzelene kadar burda yazmamaya karar vermistim ve uzun surede yazmamistim.

Anladigim kadariyla artik birileri bu duruma el koymus.Allah'a hamdolsun, forumumuz eski guzel haline dondu.

Burdaki meselenin fikir ayriligi meselesi oldugunu sanmiyorum. Bu forum internetin en demokratik forumlarindan birisidir. Klavyenin arkasina gecip saga sola kufur yagdiran, hakaret eden kimseleri bu forumda ne ben, ne de diger akli basinda insanlarin gormek istedigini hic zannetmiyorum.

Gorevinde sana basarilar diliyorum ve de gorevini yaparken adaletten ayrilmamani sana tavsiye ediyorum.

Selam ile
Hakan

Profile  

Post subject: Ynt: Re: Ynt: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Sun Sep 03, 2006 4:33 pm 
Administrator
Administrator

hakan kullanıcısı, Pzt, 04 Eylül 2006 00:34 tarihinde yazmıştı:

Selam Composer,

Forumda munafiklarin cirit attigi, asagilamalarin, kufurlerin bini bir para oldugu bir zamanda artik bu forum duzelene kadar burda yazmamaya karar vermistim ve uzun surede yazmamistim.

Anladigim kadariyla artik birileri bu duruma el koymus.Allah'a hamdolsun, forumumuz eski guzel haline dondu.

Tekrar hoş geldiniz Smile

hakan kullanıcısı, Pzt, 04 Eylül 2006 00:34 tarihinde yazmıştı:

... gorevini yaparken adaletten ayrilmamani sana tavsiye ediyorum.

Tevsiyeniz için teşekkür ederim.

Beşer olduğumuzdan ve inisiyatif kullandığımızdan yüzde yüz adil olabileceğimizi sanmıyorum ama hedefimiz yapabileceğimizin en iyisini yapmak inşallah.

Profile  

Post subject: Re: Ynt: Re: Ynt: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 3:44 pm 
Sr. Member
Sr. Member

Selam MOD,

Az önce MSN de mehmet cicek 19 org formunu okuyamadigini söyledi. Acayip sasirdim. Tamam yazma hakki engelenebilir buna bir diyecegim olamaz. cünkü mevcut bir kanun vardir ve o kanuna uymak gereklidir. uymayanlar belirli bir süreligine cazalandirilir. ama okuma hakki !!!! yaw bu yasama hakki kadar kutsal bir seydir. Sizin adaletiniz hapise atilan kisiye ekmek ve su vermemeyi emrediyorsa onu bilemiyecem. !

Lütfen bu konuda cezayi belirleyen hüküm koyucular adalette siniri asmasinlar.

Cünkü adil olanlardan daha adil olan var unutmayin !!!!!!!!!!

Ayrica hükmedenlere hükmedende.

Selam.

Profile  

Post subject: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 5:27 pm 
Administrator
Administrator

dabbe kullanıcısı, Cts, 09 Eylül 2006 00:44 tarihinde yazmıştı:

Selam MOD,

Az önce MSN de mehmet cicek 19 org formunu okuyamadigini söyledi. Acayip sasirdim. Tamam yazma hakki engelenebilir buna bir diyecegim olamaz. cünkü mevcut bir kanun vardir ve o kanuna uymak gereklidir. uymayanlar belirli bir süreligine cazalandirilir. ama okuma hakki !!!! yaw bu yasama hakki kadar kutsal bir seydir. Sizin adaletiniz hapise atilan kisiye ekmek ve su vermemeyi emrediyorsa onu bilemiyecem. !

Lütfen bu konuda cezayi belirleyen hüküm koyucular adalette siniri asmasinlar.

Cünkü adil olanlardan daha adil olan var unutmayin !!!!!!!!!!

Ayrica hükmedenlere hükmedende.

Selam.

Yasaklanan kişilerin yalnızca login olmaları engelleniyor.
Forumu anonim olarak "herkes gibi" okuyabilmeleri gerekir.

Herhangi bir sebeple Türk Telekom'un Mahkeme kararıyla sitenin görülmesini engellediği o meşhur sayfaya yönlendirilmiyorsa tabii.

Herhangi başka bir sebeple siteyi görüyor ama forumu göremiyorsa, proxy ile girmeyi deneyebilir ya da anonim web surf sitelerinden yardım alabilir.

Forumun "IP Filter" kısmı tamamen boş. Yâni görüldüğü kadarıyla IP engellemesi yok.

Yine de denemek için:
"bantest" diye bir kullanıcı açtım
Başka bir tarayıcı ile girip login oldum,
ve kendi kendimi yasakladım.
Sonra "logout" yapıp tarayıcıyı kapatıp açtım ve forumu gezebildiğimi gördüm. Bu arada IP adresim de değişmemişti.

Görünen o ki, böyle bir yasaklama mevcut değil.

Şu olabilir: Cookie ile otomatik login oluyorsa, cookie tarayıcıda kalmıştır ve login olmaya izin vermeyebilir. Kişi, bu durumda bir satırlık bir login olamama sebebini açıklayan bir sayfa görür. 19.org'a ait otomatik login cookie'lerini silerse sorun ortadan kalkar. Çünkü tarayıcı onun otomatik olarak login olmağa çalıştığını sanabilir. Bu durum siteden değil, tarayıcının cookie'lerinden kaynaklanmaktadır.

IE için: Tools (Araçlar?) -> Internet options (İnternet seçenekleri?) seçilip Temporary Internet Files (Geçici dosyalar?) kısmındaki Settings (Ayarlar?) butonu tıklanır. Gelen pencerede View Files (Dosyaları göster) seçildiğinde bir pencere açılır. Oradan: cookie:xxxx@19.org, cookie:xxxx@19.org/forum yazılı cookieler bulunup silinir.

"Tüm çerezleri sil" gibi bir seçenek de mümkün. Ama bu durumda bazı forumların ve si,telerin tuttuğu bilgiler sıfırlanabilir.

Diğer tarayıcılarla da aynı işlem değişik şekillerde gerçekleştirilebilir.

Profile  

Post subject: Re: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 4:06 am 
Newbie
Newbie

Evettt,

Mehmet Cicek benim bildigim Mehmet cicekse,Erbakanci olma disinda bir sucu olabileceyini sanmiyorum.Adamin agzi temiz kibar bir beydir.
Sanirim ,enson atilacaklardan biridir.Onunla tekrar seviyeli tartismalar yapmak isterdim gercekten.
Edipbey,biraz daha düsünsün Mehmetbey hakkinda.
Buraya dondüyümde,ilk aradiklarimdan biridir o.Naci Celikten habari olan varmi?

Sevgiler
tolonbey

Profile  

Post subject: Ynt: Re: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 5:48 pm 
Full Member
Full Member

Aktarım:

Buraya dondüyümde,ilk aradiklarimdan biridir o.Naci Celikten habari olan varmi?

Tolon abi sen şimdi yaylalardasındır Karadeniz'de Naci Çelik'ten benim haberim var...

www.yeniislam.biz de karşılaşabilirsin..

Selamlar..

Profile  

Post subject: Re: Ynt: Re: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 7:15 am 
Newbie
Newbie

Herakles wrote on Mon, 21 July 2008 16:48

Tolon abi sen şimdi yaylalardasındır Karadeniz'de Naci Çelik'ten benim haberim var...

www.yeniislam.biz de karşılaşabilirsin..

Selamlar..

hımmm Zeus'un oğlu ortalarda görünmüyorsa bir bildiği vardır da görünmüyordur... kolaymı Zeus'un gözbebeği değerinde bir insan olmak. Ellah'ın gözünde muhammetin habibullah hissiyatı boşuna değilmiş..

uğrola

Profile  

Post subject: Re: Ynt: Re: mehmet çiçeğin üyeliğinin silinmesi
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 12:25 am 
Administrator
Administrator

Zazax,

Burada eleştirilerini doğru dürüst yap. Yok, hakaretli ifadelerle saldırıda bulunup nefsini gıdıklamak için buralara pisleyeceksen Mehmet Çiçek gibi atılacaksın...

Burada her fikir ve inanç tartışılabilir, tartışılıyor... Ancak, fikir tartışması ile hakaret etmeyi birbirine karıştıran şizofrenik tiplere eskiden gösterdiğimiz anlamsız toleransı göstermeyeceğiz... Senin yazıların Allah'a, elçisine, kitabına hakaretler (inkardan farklı!) içerirse çöp sepetine indirelecektir...

Selam,
Edip

www.islamicreform.org
19@19.org

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 13 posts ]